Warzywa krajowe

Polskie warzywa słyną z wyjątkowego smaku. To w dużej mierze zasługa sprawdzonych metod uprawy udoskonalanych przez lata. Dlatego do współpracy z naszą hurtownią wybieramy lokalnych dostawców z wieloletnim doświadczeniem. Dzięki ich wiedzy i umiejętnościom możemy oferować najwyższej jakości aromatyczne produkty. Ich walory odżywcze i smakowe doceniają klienci, którzy oferują gościom zarówno popularne dania barowe, jak i wykwintne potrawy. Wysokiej jakości polskie warzywa to gwarancja kulinarnego sukcesu.

Oferowane warzywa krajowe:

  • botwinka,
  • brokuł,
  • brukselka,
  • burak czerwony (kula, podłużny),
  • cebula (klasyczna, czosnkowa, czerwona, szalotka, szalotka bananowa),
  • chrzan świeży,
  • cukinia (klasyczna, baby),
  • cykoria (zielona, czerwona),
  • czosnek,
  • dynia,
  • fasolka (szparagowa, mamut),
  • kalafior,
  • kalarepa,
  • kapusta (młoda, biała, czerwona, pekińska, stożek, włoska),
  • kukurydza,
  • marchew,
  • ogórek (szklarniowy, polny),
  • papryka (czerwona, żółta, zielona, chili),
  • pasternak,
  • pietruszka,
  • pomidor (klasyczny, malinowy, koktajlowy),
  • por,
  • rabarbar,
  • rzepa (czarna, biała),
  • rzodkiew,
  • rzodkiewka,
  • sałata (masłowa, radicchi, salonowa, frizz, roszponka, rukola, rzymska, lodowa),
  • seler (klasyczny, naciowy),
  • szparagi,
  • szpinak,
  • ziemniaki,
  • i inne.

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.